Tjänster

vi erbjuder våra tjänster i bromma, nacka, solna och täby med omnejd

Flyttstädning

I en flyttstädning genomförs en minutiös rengöring av alla ytor i hemmet. Ingenting går oss obemärkt förbi när vi rengör kök, badrum, brunnar, kylskåp, spis med mera. I kostnaden som vi debiterar ingår städmaterial och resekostnad. Efter slutförd städning genomför vi tillsammans med dig en inspektion. 

Kontorsstädning

Ett rent och fräscht kontor betyder väldigt mycket för den allmänna trivseln, och ger ett gott intryck till dem som besöker kontoret. Många vittnar om att det är svårt att hinna med kontorsstädningen, och det är här vi kan komma in i bilden. Låt oss på Black & Pink Cleaning se till att få skapa trivsel och en god arbetsmiljö med vår städservice.

Byggstädning

Efter nybyggnationer och renoveringar behövs det en grundlig byggstädning. Vi har mycket erfarenhet inom det här området och vi erbjuder vår professionella service inom byggstädning, så att till exempel bostaden blir beboelig och kan börja användas, eller restaurangen kan slå upp sina portar. 

Skolstädning 

Skolan är elevens liksom lärarens arbetsmiljö. Välstädade skolor är oerhört viktigt för att elever och skolpersonal skall trivas och må bra. Förutsättningen för en god arbetsmiljö i skolan är välstädade lokaler. Vi utgår från skolans och era behov när vi utför skolstädning, och vi har med oss allt städmaterial. 

Vill ni veta mer?