flyttstädning bromma

Välkommen till Black & Pink Cleaning

kvalitativ flyttstädning

Behöver du i Bromma hjälp med flyttstädning? Vi på Black & Pink Cleaning hjälper dig gärna! Det finns mycket erfarenhet och professionalitet bakom vårt städföretag, och vi ser till att du ska få den hjälp du behöver. Vi erbjuder många olika städtjänster. Till dig i närheten av Bromma kan vi erbjuda flertalet städtjänster, bland annat flyttstädning. Vill du få veta mer så kan du läsa mer på vår hemsida. Givetvis är du välkommen att kontakta oss också.

För oss här på Black & Pink Cleaning är nöjda kunder vår högsta prioritet. Är du intresserad av att få veta mer om oss och våra städtjänster är du varmt välkommen att höra av dig till oss via telefon eller mejl. Alla som vänder sig till oss kan känna sig fullständigt säkra på att vi levererar skinande rena resultat. Alla vi som arbetar på vårt städföretag har mycket erfarenhet inom all möjlig städservice, i kombination med en hög servicekänsla.

varierande uppdrag

På Black & Pink Cleaning tar vi emot uppdrag av alla storlekar, och vi vänder oss till såväl privatpersoner som företag och skolor. Är du  intresserad av att få vår hjälp kan du läsa mer om vårt utbud här.

 

kvalitativ städservice

Med vår breda erfarenhet inom branschen, kan du som kund till oss alltid känna dig trygg med att du med vår professionella service, får all den hjälp du behöver. Vi anpassar oss till dina behov och önskemål. 

enastående resultat

Vi säkerställer att våra kunder blir hundra procent nöjda med de resultat som vi levererar. Det uppnår vi genom ett noggrant arbete tillsammans med en Nöjd Kund Garanti. Alla kunder är lika viktiga för oss.

Vill ni veta mer?